Monday, November 15, 2010

Macam2 Peristiwa...

Hari nie je, mcm2 berlaku.... Ntah la nk ckp mcm mane, lucu  pun ade, geram pun ade, kecewa pun ade sbb byk plannin x jadi... Tp apepun, nie semua cobaan & dugaan dari Tuhan... Ari tue dh post blog pasal gmbr ashley, ternyata mmg byk komen yg diberi... Terima Kasih Kwn2 Semua..!! Kadang rajin jgk tgk2 blog org len, nk jgk komen blog diorg... Nnt saya akan update lg gmbr terbaru die yg kna hntr oleh akak saya dlm blog nie(Cis, makin famous la pulak ASHLEY nie)...

Planin td ptg pun x jd, sungguh kecewa~ Menunggu 1 harapan tp x sampai2, kecewanye... Ckp je la kalo dh xde tue, ni wat org tertunggu2 mcm org bodoh, dh la lama tunggu, bkn sejam, 2 jam tp 3 jam, sia2 je... Btol2 nk anti org tue, wat group Anti @#$%^&... Pastu hujan kuat diikuti ngan kilat sekali guruh, menakutkan~ kena tahan lg kt sana, terpaksa la mkn kt sana ngan terkena tempias2 hujan, dh kt langit tue seperti ade Battle of The War ( kilat ngan guruh )... Plannin dh macam2, nk wat tue la, nk gi sana la, nk mkn sedap2 la, last2 Ending kt sana jugak..

Dh la ngan perasan kecewa balik kolej tue, nie terpaksa la pulak reda hujan renyai2 tp sama jgk basah kuyup... Balik bilik je, layan ape lg, game la.. Tengah khusyuk layan game, member kol pulak ade game  (futsal) malam nie kt luar... Part nie sungguh lucu, x dapat dilupakan, dh la member amik kt seberang pagar KPZ nie, mmg terpaksa panjat... Seblom nk panjat pagar tue, sempat lg saya usha jap kt tingkap bilik Aziezi, kira bajet nk kejutkan die bkn nk takutkan die, punya la die teriak kuat sgt pastu tangan pun naik atas ( mcm surrender ) lompat terus kt katil die, mmg melucukan~ ahahahahahaaa... Kepada Aziezi, ni la pembalasannye ko selalu kejutkan org~

Mmg kalo Bai bace nie, pasti die suke.....

Nie la peristiwa2 yang telah berlaku pada saya hari nie....

4 comments:

~~~~ shEeQa ~~~~ said...

hahahah..jap2! tngah bayang muke jiji!rase nk gelak kuat!
wahahahaahahhaahahak!klaka la!!!

rYaN said...

mmg kelakar sgt la....

Aziezi Lo said...

aaaa...seeehhhh....
hahahaha.ak sdri pom trgelak..hahaha..
siot la ko ryan..nt la ko..
tngu ek..i'm coming~~

rYaN said...

ko sndr pun gelak kan bace time part ko..
hehehehehe..
ok, i waitin~

Post a Comment